Jag har en svaghet och det stavas chokladbollar. Nu när jag testar lite raw-grejer kom jag på att det ju finns något som kallas ”nyttiga chokladbollar”, bara det att åhh vad jag tycker (föreställt mig) att dadlar inte alls är goda. Hehe. Men dagens tilltänkta mellanmål blev alltså goda dadelbollar.
Morgonen började för den delen med en springtur för att testa min fot. Klanten trampade snett under racet och har fortfarande världens svullnad och ont vid olika rörelser. Får väl kolla upp det om det inte blir bättre.
I alla fall så blev det frukost i sköna och varma solen efteråt med Bircher müsli, en upptäckt jag gjorde i Berlin. Som kall gröt. Det är så gott och man kan ha i precis vad man vill. Det bästa är att det görs kvällen innan och därmed är klart på morgonen att bara äta.
Dadelbollar
6 st dadlar
1 dl cashewnötter
2 tsk smält kokosolja
3 msk kakao
½ dl vatten
kokosflingor
Mixa, rulla, ha kokos på. :)
— — —
Sun sun sunny Sunday with a morning run and then breakfast outside with Bircher müsli, a favorite from Berlin. Also made healthy chocolate/coconut balls, only with dates and cashew nuts instead of sugar and butter. Yum!